Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ آمارها از افزایش خودکشی زنان  در استان گلستان خبر می‌دهد.

اولین بررسی آماری خودکشی زنان در استان سبز و شمالی کشور نشان می‌دهد که خودکشی زنان گلستانی از سال 83 به بعد، سیر صعودی داشته است.

مطالعات آماری بسیاری در زمینه مجموع خودکشی‌ها در استان گلستان صورت گرفته و نتایج این مطالعات نشان داده است که اقدام به خودکشی در بین افراد جوان، مجرد، با جنسیت زن و دارای سطح تحصیلات پائین فراوانی بیشتری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نباید اجازه داد قبح خودکشی از بین برود

در این باره اسدالله قره‌خانی، نماینده شهر علی‌آباد از توابع استان گلستان در مجلس شورای اسلامی به خبرنگار برنا گفت: «متاسفانه خودکشی زنان در استان گلستان و به‌خصوص شرق این استان فراگیر شده است.»

قره‌خانی با اشاره به تاثیر مسائل فرهنگی در فراگیر شدن خودکشی زنان در استان گلستان گفت: «عوامل بسیاری در بوجود آمدن این مسئله دخیل است. مشکلات اقتصادی یکی از این عوامل است. سنت‌ها و آداب و رسوم بسیاری از خانواده‌های ساکن استان گلستان باعث بسته‌تر شدن فضای فکری خانواده‌ها می‌شود و این تا جایی ادامه می‌یابد که زنان گاهی اجازه  مراجعه به مشاورین و روان‌شناسان را ندارند و همین باعث می‌شود مشکلات روحی و روانی آنها حل نشود.»

او افزود: «وقتی بیماری‌های روانی درمان نشوند احتمال خودکشی هم بیشتر خواهد شد.»

این نماینده مجلس ازدواج‌های ناموفق زنان را یکی دیگر از ریشه‌های خودکشی گسترده زنان در استان گلستان دانست و افزود: «بسیاری از دختران در این استان با فشار خانواده تن به ازدواج می‌دهند و بعد هم که  با مشکل در زندگی روبرو می‌شوند اجازه و توانایی جدا شدن را ندارند.»

اسدالله قره‌خانی در پایان تاکید کرد: «متاسفانه قبح خودکشی  شکسته شده و با اینکه تا سال‌های گذشته این دست اتفاقات مورد ملامت قرار می‌گرفت اما حالا بسیار عادی شده است. وقتی اتفاق خودکشی عادی می‌شود تعداد این موارد افزایش می‌یابد.»

نیاز به فرهنگ‌سازی و افزایش قدرت زنان

سیدمحمود میرزمانی، روان‌شناس و کارشناس حوزه زنان، درباره ریشه‌های خودکشی زنان در گلستان به خبرنگار برنا گفت: «اگرچه زنان توانمندی بیشتری برای تحمل مشکلات زندگی دارند اما مانع اساسی‌ که زنان  با آن روبرو هستند، ناتوانی در بیان مشکلات و تصمیم‌گیری درست در مواجهه با مشکلات است.»

او تاکید کرد: «اعتقادات بومی، عوامل محیطی و شرایط اجتماعی فضا را برای زنان می‌بندد و حل منطقی مشکلات را از آن‌ها می‌گیرد و در نتیجه آن‌ها به راه‌ها غیرمنطقی‌ مثل خودکشی دست می‌زنند.»

این روان‌شناس درباره مقایسه خودکشی مردان و زنان گفت: «تحمل برخی اتفاقات برای آقایان در جامعه سخت نیست اما همین اتفاقات به دلیل موانعی که در جامعه وجود دارد زندگی را برای  زنان  دشوار می‌کند. از همین رو ممکن است در جوامع سنتی خودکشی زنان بیشتر از مردان باشد.»

میرزمانی با تاکید بر لزوم تغییر زیرساخت‌های فرهنگی در شهرستان‌ها گفت: «ما باید بین زنان این شهرستان‌ اقتدارافزایی کنیم تا آن‌ها قدرت تصمیم‌گیری و حل مسئله را داشته باشند. در این صورت است که وقتی زنی با مشکلی در زندگی خود مواجه شود توانایی تصمیم‌های منطقی را خواهد داشت و دست به خودکشی نخواهد زد.»

خبرنگار: محمد جلائی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان گلستان خانواده خودکشی زنان مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۶۹۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان

در این همایش مولفان حوزه و دانشگاه بیش از ۱۶۰ مقاله علمی ارائه کردند که سه مقاله برتر شدند و ده مقاله نیز عنوان شایسته تقدیر را کسب کردند.

آیت الله نورمفیدی نماینده ولی فقیه در گلستان در این همایش با بیان اینکه اسلام دینی زنده و پویا متناسب با شرایط متغیر زمان است گفت: اجتهاد حلال مشکلات است و ما راه دیگری نداریم.

دکتر علی محمدزنگانه استاندار نیز افزود: ایران پس از دفاع مقدس و به دنبال آن تهاجم فرهنگی دشمنان بیش از پیش نیازمند حضور موثر بانوان است و ما بیش از هر زمان دیگری به نقش بانوان نیازمندیم.

خانم موسوی استاد سطوح عالی حوزه‌های بانوان نیز در سخنانی با اشاره به اینکه در عصر جدید نقش زنان علاوه بر مسئولیت انسان پروری در بنیان خانواده در جامعه نیز پر رنگ‌تر از گذشته و درگیر با چالش‌های دنیای مدرن است گفت: ما در جبهه‌های دیگر بعد از انقلاب پیشرفت‌های چشمگیری داشتیم، اما در جبهه‌های فرهنگی کار موثری نکردیم.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • عباسی: تضارب آرا در مجلس، طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است / وحدت در حل مشکلات و اقتدار نظام اولویت اصلی + فیلم
  • استخدام زنان زندانی ایرانی در یک کارخانه بستنی
  • عباسی: : تضارب آرا در مجلس امری طبیعی و لازم برای قانون‌گذاری بهتر است/ وحدت در حل مشکلات مردم و اقتدار نظام اولویت اصلی مجلس است + فیلم
  • پایان همایش ملی هویت اصلی زنان در آئینه قرآن و حدیث با معرفی مقالات برتر در گرگان
  • نیاز آینده جامعه ما نسل جوان پرجسارت و متعهد است
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • حل مساله گردوغبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌ها است